Kezdőlap

Lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, radiátor csere, burkolás, kőműves munka, festés.

vízvezetékszerelő, vízvezetékszerelés, telefonszám: +36 30 949 2052 Gebe vízvezetékszerelő mester Budapesten és Pest megye egész területén vállal zuhanykabin, zuhanytálca, fürdőkád beépítés, beszerelést is. Vízvezetékszerelőt, vízszerelőt keres? Jó helyen jár!

Az elvégzett munkára garanciát vállalunk!
30 éves tapasztalat!

Mi még hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk!

Szakmai felkészültség, gyors és precíz munkavégzés!
Hétvégi ügyelet!

Vízszerelés, mosdó csere, WC tartály javítás, csere, mosógép, mosogatógép bekötés, darálós WC. javítás, vízóra csere.
Kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy kérjen ingyenes árajánlatot* gyorsan, egyszerűen!

Vízvezetékszerelő telefonszám: +36 30 949 2052Kedves Megrendelőnk, kérem hívjon minket bizalommal!

Gebe László víz-gáz-fűtésszerelő mester

 +36 30 949 2052

+36 30 942 0064

Hétvégén és ünnepnapokon is

Gyorsszolgálatunknak köszönhetően hívhat minket 7-21 óráig akár hétvégén és ünnepnapokon is!

Sokrétű vízvezetékszerelési, fűtésszerelési, vagy gázszerelést vállalunk.

fűtésszerelést, vagy gázszerelést.

A vízvezetékszerelő vállalja kerti csapok, WC-k, mosdók, szifonok gyors cseréjét, mosó- és mosogatógépek bekötését, vízkőmentesítést, villanybojlerek javítását és cseréjét.

Vízszerelés rövid határidővel! Mellékvízmérők, mellékvízórák tervezése és szerelése!

Mindannyian tudjuk, hogy a beázás, csőtörés, vagy csőrepedés csakis a legrosszabbkor jöhet és a legtöbb esetben a falak megbontásával jár. Ne bízza ezt a munkát kontárokra! Egy nem megfelelően elvégzett olcsó munka a jövőben sokkal több gondot és nagyobb költséget fog eredményezni.

Vízszerelés, vízórák, kerti csap szerelése és cseréje. Új mosogatógép, mosógép vásárolna esetén kérem keressen fel minket, mi vállaljuk a különböző konyhai felszereléseknek a bekötését is. Amikor a villanybojler tönkremegy, akkor ne dobja ki a szemétbe, inkább vizsgáltassa meg velünk, hogy ha még meg lehet menteni, akkor mi megjavítjuk! Persze ha szükséges, akkor mi elvégezzük a cserét is.

A régi, már elhasználódott csövek kicserélése a lefolyó és a nyomóvezetéken. A vízóra(új vízóraszerelés teljes körű ügyintézéssel) és mellékvízóra szerelését nyugodtan ránk bízhatja!

Minőségi, hozzáértő munkavégzés, garanciával

A jó vízvezetékszereléshez és vízszereléshez sok tapasztalatra van szükség. Mivel 1974-ben megszereztem mestervizsgámat és 1975-ben víz-, gáz-, fűtésszerelő mesterként kezdtem kisiparosként, így Ön bízhat abban, hogy a hosszú évek alatt megfelelő szakértelemre tettem szert. 1999-ben megalapítottam a Gebe Kft-t, így a legjobb mesterekkel kiegészülve még több munkát tudunk elvégezni. Számíthat a Gebe Kft-re, hiszen mi rövid határidővel és írásos garanciával végezzük el a ránk bízott munkálatokat.

Vízszerelő Budapesten rengeteg van, de ha Önnek fontos az elvégzett munka minősége is, akkor válasszon minket, mivel a legjobb vízszerelést mi végezzük Budapesten.

Ha röviden össze akarnánk foglalni a Gebe Kft által elvégzett munkavégzést: gyors, precíz és tiszta vízvezetékszerelés Budapesten és környékén. Bármilyen gondja is legyen a vízvezetékszerelés területén, mi azonnal az Ön segítségére sietünk, hogy megoldjuk a fennálló problémát, hiszen mi minden vízzel kapcsolatos problémára tudunk megoldást.

Gyors hibaelhárítás Budapesten és környékén

Budapesten és környékén bárhova hívhatóak vagyunk! Ha szüksége lenne vízszerelőre Budapesten, mosógépbekötésre, vagy mosogatógép bekötésre, akkor küldjön üzenetet, vagy keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén! A profi vízszerelő Budapesten és a profi vízvezetékszerelés Budapesten már nemcsak egy városi legenda, hiszen mindezt tőlünk már megkaphatja elérhető áron! Honlapunkon minden fontos információt megtudhat a Gebe Kft-ről, de ha bármilyen kérdése lenne, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Keressen minket
elérhetőségeink egyikén, vagy küldjön azonnali üzenetet most!

*Az elvégzett munkáknál a kiszállás díjtalan!Gebe Kft Gebe László Víz-Gáz-Fűtésszerelő Mester 1224 Budapest Peták u. 4. XXII Kerület