logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Garanciák


Vízvezeték szerelés garanciával

Gebe László +36/30 949-2052


Vízvezeték szerelés garanciával, mert a bizalom fontos! Az elvégzett munkákról írásban 30 nap minőségi garanciát vállalunk!

Bármikor úgy érzi, hogy nem azt kapta, amit várt, kérjük, hívja Gebe László ügyvezetőt a 06-30-9420-064-es telefonszámon!

Ez a vállalkozás már szinte 40 éve működik, nem szűnt meg, nem alakult át, és ugyan azon a telefonszámokon és néven (Gebe László Gebe Kft.) vagyunk megtalálhatóak!

Teljes-körű vízszerelés, vízvezeték szerelés, burkolás Budapesten.

GARANCIA: minőség és megbízhatóság. Önnek is fontos tudnia a garanciáról.
Gebe logo

Új munkák, és felújítási munkák esetén is az elvégzett munkákról írásban is garanciát vállalunk!

Egy megbízható vízvezeték szerelő a falbontással járó teendőkben is jártas. A háztartási gépek bekötése nem okoz számára megoldhatatlan problémát. Fürdőszoba felújításnál szükség lehet egy rutinos vízvezeték szerelő ötleteire. A költséges alapanyagok szakszerű beszerelése kulcsfontosságú. Senki sem szeretné, hogy az újonnan vett vízcsap csepegjen. Egy káprázatos fürdőszoba sok pénzbe kerül. Nem ajánlott pár ezer forintot takarékoskodni az eszközök szakszerű beszerelésén.

A csőtörés állandóan a legváratlanabb pillanatokban tör elő. Ekkor nyomban vízvezeték szerelő vállalkozásra van szükség. Az azonnali kiszállás fontos. Az elavult vízvezeték rendszer gyakran okozhat súlyos káoszt. Értékes bútorainkban komoly károkat okozhat a csőtörés. Nagyon sokan laknak idősebb házakban. Ekkor a csőtörés lehetősége magasabb. A megelőzéshez javasolt kikérni egy vízvezeték szerelő tanácsait. A vízvezeték rendszer korszerűsítésével nem kell aggódni a csőtörés miatt.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Vízvezeték szerelés árak

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logo

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-01-28 17:07:57