logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Bojler bekötés, javítás


Bojler javítás, csere, vízkőtelenítés

villanybojler, gázbojler szerelés

A villanybojlerek általában nem igényelnek sűrű karbantartást, de ha a gyártó által megadott megelőzési tevékenységeket (vízkőmentesítés) nem teszi meg, a villanybojler korrodálódik, vízkövesedik, ami a teljesítményét csökkenti, feleslegesen megnövelve Önnek a víz- és villanyszámla összegét.
Gebe logó
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).
Bojler


Villanybojler javítás

Ha az Ön villanybojlere elromlott, már nem fűt rendesen, esetleg csöpög is, akkor mindenképpen érdemes megnézetnie egy hozzáértő bojler szerelővel mielőtt megvenné az új készüléket! Az esetek többségében kisebb hibák még javíthatóak, és jóval olcsóbb megszereltetni a régi bojlert, mint venni egy teljesen újat! A Gebe Kft. szerviz hétvégén is vállalja villanybojlerek cseréjét, szerelését és javítását is, Budapesten, Pest megye egész területén villanybojler javítás.

Cégünk villanybojler szerelői rövid határidővel, garanciával dolgoznak.

Természetesen kisebb munkákat is vállalunk.

Keressen minket!

A vízvezeték szerelés és villanybojler javítás része lehet a vízkőmentesítés is. A vízkőmentesítés fontosságát az adja, hogy a vízkő a fűtőelemekre rárakódva jelentősen megnöveli az energiafogyasztást. A lerakódás miatt több energiával lehet előállítani ugyanazt a hőmérsékletet. Ez feleslegesen növeli meg energiaszámlája összegét.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Vízvezeték szerelés árak

További hasznos információk: Gebemester

Bojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-06-05 11:37:55