logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Fürdőkád csere


Fürdőkád csere - kád beépítés

Amikor elérkezünk a fürdőszobánk felújításának napjához akkor mindig felmerül a kérdés hogy újítsuk-e fel a régi már agyonhasznált kádunkat vagy cseréljük le egy teljesen újra.
Fürdőkád 1
Ha a jelenlegi kádunk túl kicsi, vagy kényelmetlen, vagy ha a jelenlegi hagyományos helyett inkább egy sarokkádat szeretne, kádcsere ár, vagy ha esetleg szeretne beruházni a hidromasszázs kádra, akkor mindenképpen egy új kád beépítését javasoljuk, kádcsere ára. Ha a régi acéllemez kádunk helyett valami melegebb érzetű, hatású kádra vágyunk, kádcsere árak, akkor is érdemes új kád után néznünk. Hasonló a helyzet a fürdőszoba teljes felújításánál és akkor is, ha az adott lakásban hosszútávra tervezünk.
Fürdőkád 2

Vágjunk bele! Kádcsere, kádcsere bontás nélkül?

Ha már tényleg ramaty állapotban van a fürdőkád, akkor ne gondolkozzon tovább, szerezzen be magának egy vadonatúj kádat. A legtöbbször felmerülő kérdések: Ki végezze a fürdőkád cseréjét, beépítését? Milyen színű, méretű kádat vegyünk, mennyi ideig lesz szétbombázva a fürdőszoba és nem mellesleg mennyibe fog ez nekem kerülni? A Gebe Kft. minden felmerülő kérdésre tudja a választ, ha szüksége van egy kis segítségre, hogy a legjobb döntést tudja meghozni, akkor bátran hívjon minket, szívesen segítünk!

Ügyeljünk a kényelemre!

Jobb ha tudjuk, hogy hatalmas a kínálat a fürdőkádak terén, szóval érdemes rendesen szétnéznünk! A legfontosabb szempont a kényelem, hogy jó legyen benne elfeküdni, hiszen nincs bosszantóbb egy kényelmetlen kádnál, abban nem igazán lehet ejtőzni, kikapcsolódni. Mielőtt megvennénk a kádat bátran feküdjünk bele, próbáljuk ki hogy milyen lehet használat közben!

Milyen típusú kádat válasszunk?

Fontos szempont a kád típusa is. Van ugye a mindenki által jól ismert hagyományos (egyenes vonalú és szögletes) kád és a sarok kád, melynél egy kis ülőke is van a sarokban (erre pakolni is lehet és segítségével az „ülve zuhanyzás” is kényelmessé válik). Természetesen rengeteg formájú és méretű kád közül választhatunk, vannak például hat, vagy nyolcszögletes kádak is, de ez csak Önön múlik, ha szeretné, akkor akár egy jacuzzit is beépíthetünk Önnek!

Milyen anyagú kádat válasszunk?

Igen fontos kérdés egy új kádcsere esetében. Ezt is Önnek kell eldöntenie, hiszen Ön tudja, hogy mit szeret és milyen anyagú kádban érzi jól magát!
  • Vásárolhat zománcozott acéllemez kádat, mely nagyon strapabíró, könnyen tisztítható és könnyen ellenáll a fürdés során használt kozmetikumoknak is. Nem mellesleg az árban is a legjobbak között van. Hátránya, hogy sérülés esetén csak nehezen javítható. Nagy súlya miatt, csak nehezen szállítható, ez ugye a beépítést is bonyolítja. Csempézésre is szükség van, fürdésnél pedig a kád csak kevésbé tartja meg a meleget.
  • Van még az úgynevezett akrilkád, mely könnyen alakítható(speciális műanyagból készült), könnyen szállítható és beépíthető. A kád cseréje jóval egyszerűbbé válik. Ami fontos, hogy lábra kell építeni, mivel enélkül könnyen megrepedhet. Itt már nincs hideg érzet és a víz is lassabban hűl ki. Kényelmes és egyszerűbben javítható. Hátránya, hogy kevésbé strapabíró(könnyen karcolódik) és valamivel drágább is.
Ha további részleteket is szeretne megtudni, akkor nyugodtan hívjon minket, szívesen segítünk!
Gebe logó
Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7-20 óráig (ünnepnapokon is).


További hasznos információk: Fürdőkád csere - fürdőkád beépítés

Fürdőkád 2
Fürdőkád 1
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-05-15 14:04:02