logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Vízszerelés hétvégén is


Hétvégén és ünnepkor is hívható

Hétvégén és ünnepkor is hívható vízvezeték szerelő Budapesten, Pest megyében

Mit csinál a vízszerelő – helyesebben szólva a vízvezeték szerelő? A vízszerelő ugye vizet szerel, ha nyelvtanilag nézzük a kifejezést, és ezzel így, ebben a formában nem nagyon lehet mit kezdeni. A vizet ugyanis nehéz lenne szerelni. A vízvezeték szerelő a víz útját, a vízvezetéket szereli – és ez így nyelvtanilag is helyes. A kifejezés mégse fedi le pontosan azt a munkát, amit a vízvezeték szerelő végez. De hagyjuk is a nyelvészkedést, hiszen nem ez a lényeg. Próbáljuk meg inkább körüljárni, hogy mi is a dolga valójában a vízvezeték szerelőnek.

A csaptelep javítástól a sarokszelep cseréjén és a villanybojler vízkőtelenítésén át a kerti csap téliesítéséig sokrétű a feladat a vízvezeték szerelő feladat

Közelítsük meg onnan a kérdést, hogy mikor szoktunk a leggyakrabban vízszerelő vagy vízvezeték szerelő után keresgélni. Természetesen nem csak akkor, ha ki kell építeni a vízvezetéket a lakásban vagy a családi házban, bár tagadhatatlanul ez a klasszikus formája a vízvezeték szerelésnek. Ilyen munkálatokba életében legfeljebb egyszer-kétszer fog az ember, no, jó, mondjuk háromszor, ha a nyaralóját is vízvezetékezi.

Ellenben vannak olyan, nem kifejezetten beruházási jellegű vízszerelési, vízvezeték szerelési munkálatok, amik szinte bármikor és akárhányszor előfordulhatnak az ember életében. Mire gondolunk?

Néhány konkrét példa:

Csaptelep javítás és/vagy csere, sarokszelep csere, mosdó, mosogató csere, mosdószifon, mosogatószifon csere, WC csésze csere, WC tartály csere, tartály javítás, WC töltőszelep csere, fürdőkád leeresztő szelep javítás, csere, mosógép, mosogatógép bekötés, vízóra csere, villanybojler vízkőtelenítés anódcserével, villanybojler szerelés, javítás, csere, kerti csap csere, javítás, kerti csap téliesítése.

Lám, rengeteg olyan, a vízvezetékkel, a vízhasználattal összefüggő feladat van, amihez vízszerelőre, vízvezeték szerelőre van szükség. És mindent még nem is érintettünk. Ott vannak például a zuhanyzóval összefüggő meghibásodások, vagy a gázbojlerekkel kapcsolatos tennivalók, amik ugyancsak a vízszerelő „hatáskörébe” tartoznak.

A vízvezeték szerelő a vízvezeték működéséért, míg a vízszerelő inkább a vízvezetékhez kapcsolódó szerelvények, tartozékok állapotáért felelős

Mindenféle nyelvészkedés nélkül azt érdemes leszűrni a fenti felsorolásból, ami a köztudatba is beépült. A vízvezeték szerelő a vízvezeték működéséért, míg a vízszerelő inkább a vízvezetékhez kapcsolódó szerelvények, berendezések és tartozékok állapotáért felelős. De bármelyik formulát választja is, amikor szakember után kutat az interneten vagy a telefonkönyvben, jól teszi, ha Budapesten és Pest megyében minket hív. (+36 30 949 2052).

Rögtön el is mondjuk, hogy miért.

Azt talán nem is érdemes külön hangsúlyozni, bár esetenként nagyon is számít, hogy mi hétvégeken és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk. És nem csak felvesszük a telefont, hanem rögtön ki is megyünk a helyszínre, és elvégezzük a munkát. Ez azért lényeges, mert – mint tudjuk – ami elromolhat, az el is romlik, hanem: ami elromolhat, az rendszerint a legrosszabb időpontban romlik el. Meghibásodik a csaptelep, csöpög a sarokszelep, eldugul a mosdószifon vagy a mosogatószifon, összetörik a WC csésze, megreped a WC tartály, nem fűt a villanybojler, letörik a kerti csap és sorolhatnánk a felmerülő problémákat. De mi a magyarázata annak, hogy az esetek jelentős részében pont hétvégén vagy ünnepnapokon hibásodnak meg a szerelvények? Erre nincs megbízható magyarázat, ha csak az nem, hogy olyankor rendszerint többet van otthon a család összes tagja, azaz nagyobb a vízszerelvények igénybevétele. De az is lehet, hogy mondjuk a sarokszelep egész héten csöpögött, de a háziak a hétvégén látták elérkezettnek az időt, hogy végre megjavíttassák. Mert akkor érnek rá, akkor vannak otthon.

Sebaj, minket hétvégén és ünnepnapokon is hívjon nyugodtan Budapest valamennyi kerületében és Pest megye egész területén.

Se szeri, se száma azoknak a vízszerelési, vízvezeték szerelési munkáknak, amiket az elmúlt több mint négy évtized alatt elvégeztük

Folytassuk a mellettünk szóló érveket. Ezek egyike – ha nem a legfontosabb -, hogy mi több mint négy évtizede dolgozunk a szakmában, se szeri, se száma azoknak a vízszerelési, vízvezeték szerelési munkáknak, amiket ez alatt a hosszú idő alatt elvégeztük nagy hozzáértéssel és az ügyfelek megelégedésére. Nagy hozzáértéssel – mondjuk ezt mindenféle önelégültség nélkül, hiszen vízszerelő, vízvezeték szerelő szakembereink nem csak kiválóan értik, hanem szívesen el is végzik a munkájukat. Nem azt mondjuk a telefonba, amikor hétvégén vagy ünnepnapokon fogadjuk az ügyfelek hívását, hogy miért éppen most telefonálnak. Hanem azt, hogy megyünk, ahogy tudunk. Ezzel az elhivatottsággal rendelkeznek a szakembereink. És nagyfokú szakmai tudással, ami részben abból fakad, hogy több évtizede végzik ezt a munkát, másrészt abból is, hogy folyamatosan képzik magukat. Miért van erre szükség? – kérdezheti bárki. Hiszen a csap az csak egy csap, a WC csésze pedig csak egy WC csésze. Lehet, hogy a formája, az anyaga változott az elmúlt években, de a lényege nem.
WC csésze
Van ebben némi igazság, de csaptelep és csaptelep között is van különbség, ahogy WC csésze és WC csésze között is. És itt elérkeztünk egy lényeges szemponthoz. A mi szakembereink ugyanis nem feltétlenül azzal állnak neki az éppen aktuális vízszerelői, vízvezeték szerelői munkának, hogy ki kell dobni, ami elromlott, és újat kell helyette felszerelni, beépíteni.

Nem. Mi először mindent megteszünk azért, hogy megjavítsuk, ami elromlott, hogy rendbe hozzuk az eredeti szerelvényt. Csak a legvégső esetben javasoljuk az ügyfélnek, ha valamit cserélni kell. Ebben az esetben pedig több lehetőséget is számításba veszünk, beleértve az ügyfél pénztárcájához leginkább passzoló megoldásokat.

Ja, és természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfél ideje is drága. Ezért se hárítjuk el az olyan megkeresést, ha mosógép vagy mosogatógép bekötés, vízóra csere, villanybojler vízkőtelenítés anódcserével, villanybojler szerelés, javítás, csere, kerti csap csere, javítás, kerti csap téliesítése a feladat, amit elvileg a hét bármely napjára időzíthetnénk, de az ügyfél csak hétvégén tud otthon lenni. Mi tudunk alkalmazkodni. Ezért is érdemes ezt a számot tárcsáznia, ha vízszerelőre, vízvezeték szerelőre van szüksége Budapesten és Pest megyében:

Gebe László +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Vízvezeték szerelő Budapesten és Vízvezeték szerelő Pest megyében

WC csésze
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-04-06 08:54:21