logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Geberit WC tartály beépítés


Beépíthető Geberit WC tartály vagy hagyományos?

Beépíthető Geberit WC tartály vagy hagyományos falsíkon kívüli? - Mindkettő jó választás

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7 órától (ünnepnapokon is).

Aki még nem hallott a Geberit WC tartályokról az vagy még nem újított fel lakást vagy még nem volt soha gondja a WC öblítéssel. Ha ugyanis javítani kell, vagy újat beszerelni, a Geberit nevet nem kerüljük el. Az ok pedig nagyon egyszerű: a Geberit a piacvezető a szeniterek területén Európában.

Geberit WC tartály javítása vagy új beszerelés - mi segítünk

A Geberit vállalat több mint 30 gyárat működtet, ezek közül hatot a tengerentúlon. A Gerebit csoport egyébként svájci székhelyű, egészen pontosan Rapperswill-Jona település az, ahonnan irányítják a 12 ezer alkalmazottal rendelkező céget.

Mit vesz az, aki Geberit terméket szereltet a vizes helyiségeibe? Mondjuk a WC-be?

Környezetbarát módon előállított minőségi, egyben innovatív terméket. Ahogy a vállalat a honlapján közli: a cégnél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a termékeik víztakarékosak legyenek, de a gyártás során is nagy odafigyelést kap az energiahatékonyság. Az innováció pedig szinte minden egyes terméküknél jelen van. Gondoljunk csak a Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartályokra, amik akár sarokba szerelhető kivitelben is kaphatók, van bennük belső keringetésű szagelszívás, plusz ezek a WC-k akár távműködtetővel is öblíthetők. Mondhatni okos WC-kről van szó. De a Geberit nem csak a távvezérlésben látja a jövőt. Hanem a higiéniában is. A Geberit WC-kbe beépíthető egy úgynevezett Geberit AquaClean rendszer, ami gyakorlatilag úgy tisztítja meg az intim területeket, mint egy bidé. Ez egyébként egy olyan forradalmi, szabadalmaztatott komforttechnológia, ami akár meglévő WC-re is telepíthető. Talán érdemes erről is informálódni, ha nyitottak vagyunk az újdonságokra.
WC tartály

A Geberit beépíthető WC tartály az egyik legjobb választás

De térjünk most vissza a WC tartályokra. A Geberitből sem csak falsík mögötti tartályok léteznek. Természetesen hagyományos verziók is kaphatók a márkából. Magasan és alacsonyan szereltek is. Pont olyanok, mint régen. Csak modernebb kivitelben. Ami alatt azt értjük, hogy sokkal dizájnosabbak és jóval kevesebb vizet használnak az öblítéshez, mint az elődjeik. Vagyis ha netán tönkrement a régi WC tartály, esetleg túl sok vizet pazarol az öblítés során, bátran gondolkodhatunk cserében. Bár nem feltétlenül kell egyből újat venni a régi WC tartály helyett. Geberitnek ugyanis nem csak komplett berendezései vannak, a WC tartályokhoz alkatrészeket is kínálnak. Ahogy az oldalukon fogalmaznak: 1964-es gyártási évtől kezdődően minden falsík előtti öblítőtartályhoz kínálnak töltőszelepet és öblítőszelepet is. Vagyis azokat az alkatrészeket, amik sok más mellett a vízfogyasztásért felelősek, gond nélkül lecserélhetjük. Ráadásul ezek a szelepek nem csak Geberit tartályokhoz jók, számos más márkájú felsík előtti WC tartályba illeszkednek. Így akár egy másik gyártó WC tartálya is takarékossá tehető bizonyos Geberit alkatrészekkel. A beruházás pedig nagyjából egy év alatt meg is térül. Ráadásul a maga a WC tartály szerelés nem jár szennyeződéssel és teljesen zajmentes. Úgyhogy még a rumlitól sem kell tartanunk.

Minden WC tartály korszerűsíthető?

Az, hogy az ön WC-jét cserélni kell vagy felújítható, csak akkor derül ki, ha szakértőt hív. Mi legalábbis felhívjuk az ügyfelek figyelmét arra, ha egy régi WC tartály még megmenthető. Nem feltétlenül javaslunk cserét. Legyen szó Geberit WC tartály szerelésről vagy egészen más gyártmányról, amíg menthető a berendezés, mi megteszünk mindent, hogy az biztonsággal és takarékosan működjön.

Ettől függetlenül a WC tartály beépítésében is számíthat ránk. Ha ön úgy döntött, hogy a régi, korszerűtlen WC tartály “felokosítása” helyett, inkább újat szereltetnek, mi ezt is támogatjuk. A régi Geberit WC tartály ugyanis soha nem lesz olyan, mint egy új. Bármennyire is értünk a szereléshez, olyan extra funkciókkal mi sem tudjuk felruházni a régi tartályt, mint amire egy új képes. Szóval ha javítás helyett modernizálna, mi megértjük. És segítünk is benne. Ahogy akkor is, ha a Geberit beépíthető WC tartály netán felmondja a szolgálatot. Ez ugyan nem jellemző, de előfordul. Ha így van, ránk ebben is számíthat.

A Geberit WC tartály javítása a legtöbb esetben nekünk rutinfeladat

De ne csak a javításról beszéljünk. Azoknak is érdemes tudniuk a Geberit kínálatáról, akik lakást újítanak vagy új építésű otthonba költöznek. Mi nyugodt szívvel ajánljuk a svájci márka termékeit. Aki hosszú távra tervez, műszakilag és megjelenés tekintetében is korszerű berendezést szeretne, válassza a Geberit tartályokat. Illetve a WC-hez tartozó egyéb “kellékeket”. Úgy mint a Geberit öblítésvezérlő működtetőlapokat, a már említett Geberit Aqua Clean rendszert, vagy a WC-n belüli szagelszívást - csak, hogy pár lehetőséget említsünk. Persze ezek nem olcsó dolgok. De nem feltétlenül kell mindent egyszerre beépíteni. Ezekben a konstrukciókban lehetőség van arra, hogy már a beépítéskor gondoljunk a holnap igényeire. Az új rendszereket már úgy alakítják ki, hogy azokon később szükséges csatlakozók elő legyenek készítve. Így az esetleges későbbi “okosítás” során nem lesz szükség bontásra. Ha úgy dönt, hogy ez utóbbi megoldást választja, ránk ennek a rendszernek a kialakításában is számíthat.

Szóval legyen szó régi Geberit beépíthető WC tartály szerelésről, régi kialakítású de új tartály beszereléséről vagy teljes új, akár fal síkja mögött elhelyezett WC öblítő tartály beüzemelésről, minket nyugodtan hívhat Budapesten. Keressen minket!

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logó
A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását. Ha a WC csészét kell kicserélni, akkor is számíthat ránk.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

WC tartály
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-07-19 09:12:13