logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

A vízmérő és a fagy


A vízmérő és a fagy

Reméljük, mindenki tisztában van azzal, hogy a 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet a közműves ivóvízellátásról és a közműves szennyvízelvezetésről szóló passzusban kimondja: „Az elszámolás alapjául szolgáló fogyasztásmérők és a leszerelésüket megakadályozó zárak sértetlen megőrzéséért és a vízmérési hely, valamint a fogyasztásmérő fagy elleni védelméért a bekötési vízmérő vonatkozásában a felhasználó, a mellékvízmérő vonatkozásában az elkülönített vízhasználó felelős. Mulasztás miatt megrongálódott vagy elveszett fogyasztásmérő javításának, pótlásának, szerelésének költségeit, továbbá valamennyi ezzel összefüggő kárt a felhasználó vagy az elkülönített vízhasználó a víziközmű-szolgáltatónak megtéríti.”

Bővebb információért kérjük, forduljon vízóra szerelő kollégánkhoz - Gebe László - a következő telefonszámon: 06 30 949-2052

Magyarán: a mi felelősségünk, hogy védjük a vízórát az elfagyástól és egyéb sérülésektől. Ha keményebb fagyokat jelez a meteorológia, ne legyünk restek: fedjük le az aknát, fedelére alulról méretre vágott nikecellt is ragaszthatunk. (Figyeljünk! A vízmérő plombája és a műanyag záróbilincs véletlenül se sérüljön!) A kerti csapokat sem árt bebugyolálni. De a legfontosabb a víztelenítés!
Vízóra

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Vízóra
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2022-06-06 09:59:55