logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Tapasztalt vízvezeték szerelő


Idős lakáshoz tapasztalt vízszerelő

Vannak esetek, amikor jobban járunk, ha idősödő vízvezeték szerelőt hívunk

Idős lakáshoz tapasztalt vízvezeték szerelőt kell hívni?

Izgalmas szakma a vízvezeték szerelő munka. Főleg, ha valaki Budapesten dolgozik. A fővárosban edződött, 40 éve a szakmában lévő vízvezeték szerelők ugyanis annyi féle lakásban dolgoztak már, hogy nekik bizony nem nagyon lehet újat mutatni. És ez nem csak a vízvezeték szerelő szempontjából lényeges dolog. A megbízók is jobban járnak azzal a vízvezeték szerelővel, aki már “mindent látott”.

Ő lesz az, aki tudja gyógyírt a régi csövek hibáira, ő az, aki az új eszközöket beköti, telepíti a régi környezetbe, és ő az, aki felderít olyan hibát, amire az új szakemberek lehet, hogy nem is gondolnak.

Egy 40 éve a szakmában lévő - budapesti - szaki már mindent látott.

Túlzás nélkül, tényleg mindent. És most nem csak arra gondolunk, hogy mi minden okoz olykor dugulást. Hanem arra, hogy az öreg vízvezeték szerelő az, aki még tudja, hogyan is működik egy “örök” FÉG vízmelegítő - például -, neki vannak praktikái arra, hogy a kis keresztmetszetű csövekben az évtizedek alatt lerakódott vízkövet hogyan kell eltávolítani. Illetve ő az, aki arra is találhat megoldást, miként lehet megjavítani egy csőtörést anélkül, hogy szét kellene bombázni a fürdőszobát.

Szóval azt is mondhatnánk: az öreg vízvezeték szerelő szaki nem vén vízvezeték szerelő szakember.

Főleg, ha az a vízszerelő Budapesten dolgozott a pályafutása nagy részében. Aki a fővárosban tanulta a szakmát, társasházi vízvezetékek szerelésében is jártas. Tudja, milyen hibák okozhatnak gondot egy családi házban, illetve az új építésű ingatlanok szerelésében is ő a legjobb. Gondoljon csak bele: aki tudja, hogy melyek a vízvezeték szereléssel összefüggő hibás eljárások, az azt is tudja, hogy mi az, ami jól működik.

Tapasztalt vízszerelő Budapest: +36 30 949-2052

Szóval, ha új eszközt kötnénk be, vagy teljesen felújítanánk a fürdőszobát, esetleg egy új építésű házban, lakásban szeretnénk kiépíteni a vízvezetéket, az öreg vízvezeték szerelő szakira biztosan számíthatunk. Meg azokra is, akik nála tanulnak. Hiszen az átadott tapasztalat aranyat ér, meghát tankönyvekből nem is lehet vízvezetéket szerelni. Ahhoz, hogy valaki jó legyen a szakmában, olyan valaki mellett kell éveket eltöltenie, aki a vízvezetékben áramló víz hangjából, a csapból lecsöppenő vízcseppek számából tudja, hol keresse a hibát. Merthogy sokszor nem egyértelmű, mi a gond.

És ez nem csak azért előny, mert így nem megy el a megbízó ideje, hanem azért is, mert így kisebb az esély arra, hogy szét kell borítani az egész fürdőszobát. Ami egyébként nem ritkaság - annak ellenére, hogy az gyakran felesleges. Hiszen sajnos vannak olyan, kevésbé tapasztalt kollégák, akik egy viszonylag könnyen orvosolható vízvezeték meghibásodás ellenére is falat bontanak. Mondván: biztosan öregek a csövek, inkább újítsák fel a fürdőt. Az a biztos. Tény, ez is egy megoldás. Csakhogy nem minden lakástulajdonos kalkulál egy komplett korszerűsítés árával. Mégis belemennek, hiszen ha a szakember mondja… Az öreg szaki viszont nem mond ilyet. Csak a legvégső esetben. Ő tudni fogja, hogyan lehet felújítani a régi csöveket, mitől lesz egy régi csaptelep megint új, és hogyan folyik majd le a szennyvíz anélkül, hogy a csöveket nagyobb átmérőjűre kelljen cserélni. Nem vicc. Az öreg szaki még ezt is megoldja. Hiszen attól még, hogy a régi technikák hibáit javítja, az újítások terén is képben van. Ha mondjuk arra van szükség, hogy egy régi társasház fürdőszobájába szeretnénk egy WC-t telepíteni, de a lefolyó átmérője nem elegendő mindehhez, nem gond. Az öreg, sokat tapasztalt vízvezeték szerelő gond nélkül beszerezel egy darálós WC-t. Szóval azon ne aggódjunk, hogy egy régóta a szakmában lévő vízszerelő ne lenne képben az újítások terén. Új vagy régi, neki nem gond.

Régi lakásba csakis tapasztalt vízvezeték szerelőt hívjon!

Új eszközt az új lakásba bekötni viszonylag egyszerű. Ezt a fiatal vízvezeték szerelők is szívesen és könnyedén megcsinálják. Viszont ha a régit kell felújítani, vagy a régihez szeretnénk új eszközt bekötni, jobban tesszük, ha tapasztalt vízvezeték szerelőt hívunk. De nem csak akkor szólhatunk vízvezeték szerelőnek, ha már nagy a baj. A vízvezeték szerelő akkor is segít, ha “csak” csöpög a csap. Vagy akkor, ha ugyan van melegvíz, de valahogy nem igazán megfelelő a nyomás, vagy időnként túl forró, máskor túl hideg a víz. Illetve akkor is számíthatunk a tanácsaira, ha szimplán karbantartanánk a vízvezeték rendszerünket. Merthogy olykor ez utóbbira is szükség van. A vízkőtelenítést például még azelőtt célszerű elvégeztetni, mielőtt teljesen eldugul a rendszer.

Tapasztalt vízszerelő Budapest: +36 30 949-2052

De mondhatnánk azt is, hogy a vízvezeték szerelőre akkor is szükség lehet, amikor még nem is tudjuk, hogy hívnunk kell. Főleg akkor, ha olyan lakásban élünk, ahol már nagyon régiek a vízvezetékek. Itt ugyanis sajnos előfordul, hogy megreped a cső, és a hajszálrepedésen szépen lassan szivárogni kezd a víz. Ez olykor fel sem tűnik. Csak azt venni észre, hogy akkor is számol a vízóra, amikor nem is használunk vizet. Ilyenkor ne várjunk, hívjuk a vízvezeték szerelőt! De lehetőleg az öreg szakit. Azt a szakembert, aki a csőtörés felderítésében, feltárásában úgy lesz a segítségünkre, hogy nem kell a javítás után az egész fürdőszobát felújítani. A hozzáértő, sokat tapasztalt vízvezeték szerelőnek ugyanis olyan eszköztára van, amivel szinte azonnal feltárja a hiba forrását. Neki még a műszeres csőtörés bemérése is a kisujjában van.

És ha már a felújítást említettük: akkor is nyugodtan tárcsázza a tapasztalt vízvezeték szerelő számát, ha kádcsere, fürdőkád beépítése a megbízás tárgya. Vagy akkor, ha vízórával kapcsolatos teendők intézésében van szükség segítségre (vízóra csere, vízóra szerelés, mellék-vízóra szerelése, cseréje, ehhez kapcsolódó teljes ügyintézés).

Melyik az a telefonszám, amit tárcsázva egy ilyen vízvezeték szerelőt hívhatunk?

Íme, mutatjuk: +36 30 949-2052

Ja, majd elfelejtettük: a tapasztalt, 40 éve a szakmában lévő vízvezeték szerelő még a beázás felderítésében is segít. Illetve, ami még ennél is fontosabb információ: írásos garanciát vállal a munkájára.
Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-12-10 10:17:15