logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Vízszerelő telefon


A vízvezeték szerelő telefonszáma

Ne felejtse el elmenteni a vízvezeték szerelő telefonszámát!

A jó vízvezeték szerelő aranyat ér. És ezt most nem azért mondjuk mert mi is vízvezeték szereléssel foglalkozunk és magunkat reklámozzuk. Sokkal objektívebb ennél ez a kijelentés. Illetve kizárólag tényeken alapul. Gondoljon csak bele, hogy egy élet során mennyi olyan élethelyzet van, amikor vízvezeték szerelőre van szükség. Ha csak az új berendezések beüzemelését nézzük, akkor is minimum húsz alkalommal hívunk vízvezeték szerelőt az életünk során. Nem beszélve az olyan váratlan helyzetekről, mint a csőtörés vagy egy szimpla karbantartás. Szóval bátran kijelenthetjük, hogy ha minden egyes alkalommal új vízvezeték szerelőt kell keresni, az bizony nem könnyíti meg a helyzetünket.

Mindezekből kiindulva talán nem túlzás a fenti állítás: a jó vízvezeték szerelő aranyat ér

Pontosabban a telefonszáma. Ugyanis hiába találtunk rá egy szakemberre, ha ez elérhetőségét sikeresen elhagyjuk.

Merthogy ez sajnos megesik. A legtöbben ugyanis csak addig jutnak, hogy a tárcsázzák a számot, majd miután kiért a szerelő és elvégezte a munkát, elfelejtenek a szám mellé nevet is rendelni.

Mindez pedig csak akkor tudatosul bennük, amikor újra szükség lenne a vízvezeték szerelőre. És minden kezdődhet elölről.

Ön figyeljen arra, hogy nehogy így járjon. Ha megbízható, tapasztalt vízvezeték szerelőt keres Budapesten, ezt a nevet és számot mentse el:

Gebe László, +36 30 949 2052

Gebe logó

És, hogy milyen esetekben tárcsázhatja ezt a számot?

Először is: nem csak akkor, ha Budapesten van szüksége vízvezeték szerelőre. Mi ugyanis egész Pest megyében vállalunk kiszállást.

Ami pedig elvégzendő munkákat illeti, az alábbiak elvégzésében számíthat ránk:
 1. mosógép bekötését
 2. mosogatógép bekötését
 3. csaptelepek javítását és cseréjét
 4. WC tartályok, WC csészék szervizelése, azok cseréjét
 5. mosdó beszerelése, cseréje
 6. kád beszerelése, cseréje
 7. zuhanytálca, zuhanykabin beszerelése, cseréje
 8. mosogatónál, kádnál és mosdónál lévő csapok javítását, azok cseréjét
 9. szaniterek cseréje, szerelvényezés
 10. leeresztőszelepek cseréjét
 11. sarokszelepek, szifonok cseréjét
 12. nyomócsövek, lefolyók, javítása
 13. vízvezetékek hibáinak feltérképezése, repedések helyének megtalálása
 14. lefolyók hibáinak javítás
 15. kerti csapok szerelése, telepítése
 16. szaniterek cseréje
 17. kerti csapok cseréjét - fagyás esetén is
 18. főelzárók cseréje
 19. teljes vízhálózat kiépítése
 20. csőtörések helyének feltárása
 21. csőtörés javítása
Legalább 21 féle tevékenység, amit vállalunk. És ezek csak a vízvezeték szereléssel kapcsolatos munkák. Ennél jóval több mindenben számíthat ránk. Hogy pontosan miben az alábbi bejegyzésekből kiderült. A kattintás után olvashat fontos információkat a fűtésszerelési tevékenységünkről, a csőtörés bemérésről, a gázszerelő munkánkról. De arról is mire kell figyelni a mosógép vagy a mosogatógép bekötésekor, hogyan zajlik a WC-tartály szerelés és arról is, miért olyan jó választás a Geberit WC-tartály. Sőt, még a villanybojler szerelésről és a vízóra szerelésről is mutatunk pár részletet ha kattint.

WEBOLDALAIM

De ne kanyarodjunk el ennyire a vízvezeték szerelés témájától. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy kicsit mélyebben is tájékoztassuk az ügyfelek arról: egy-egy népszerűbb tevékenységi körhöz pontosan milyen munkák elvégzése tartozik.

Kezdjük a csőtörés javításával

Ha csőtörést észlel, azonnal hívja az S.O.S. telefonszámunkat: Gebe László +36 30 949 2052 Amennyiben ázik a fal, de nem tudja mitől, esetleg ok nélkül megugrott a vízfogyasztás, vízhasználat nélkül is pörög a vízóra, keressen minket.

A helyszínen feltárjuk a csőtörést és javítjuk a hibát. Legyen szó bármilyen csővezeték típusról - ólomcső, rézcső, horganyzott, ötrétegű, műanyag, KPE, PVC vagy eternit cső - ránk számíthat. Akár közös képviselők is hívhatnak minket.

Még több információ a témában itt. Csőtörés bemérés

Gyakori igény - sokan hívnak minket Budapesten mosogatógép bekötése miatt
Ránk ebben is egész Budapesten és Pest megyében számíthat. Méghozzá rövid határidővel. És nem csak bizonyos típusú gépek bekötését vállaljuk, minket mindenféle márka esetén kereshet. Természetesen nem csak bekötésben, a beüzemelésben is számíthat ránk

Még több hasznos információ: Mosogatógép bekötés

Hasonlóan járunk el mosógép bekötésekor is

Egész Budapesten és Pest megyében vállalunk mosógép bekötést, ugyanúgy rövid határidővel. Minden típus esetén számíthat ránk. A bekötésnél jó minőségű gyári alkatrészeket használunk. És bármilyen meglévő lefolyó vagy nyomó vezetékhez csatlakoztatjuk a mosógépet.

Az egyéb tudnivalókat ebben a bejegyzésünkben részletezzük. Mosógép bekötés
Bojler

Ami pedig a villanybojler bekötést, javítást és cserét illeti:
Vállaljuk villanybojler felszerelését, bekötését, a régi újra cserélését. Számíthat ránk villanybojler vízkőtelenítésében is. Akár a két évente ajánlott karbantartást is vállaljuk. Természetesen optimalizáljuk a működést is. A villanybojler működését gazdaságossá tesszük.

Hogy pontosan hogy megy nálunk a villanybojler szerelés, karbantartás ezen a linken kiderül. Villanybojler karbantartás

Apróbbnak tűnő vízszereléssel összefüggő feladatok elvégzése esetén is hívjon minket!

+36 30 949 2052

Gebe logó

És itt direkt fogalmaztunk úgy, hogy “apróbbnak tűnő”. Egy csöpögő csap ugyanis nem tűnik komoly problémának. Viszont ha sokáig csak legyintünk rá, rengeteg vizet pazarolunk el. Sőt, némelyik apróbb hiba egy komoly gond előjele is lehet. A víznyomással összefüggő kis problémák egyik pillanatról a másikra S.O.S. intézkedést igényelhet. Ha például nincs kicserélve egy elhanyagolt csőrendszer, hamar lehet eláztatott fürdőszoba a hanyagság vége. Ami nem csak bosszúsággal, jelentős plusz kiadással járhat. Míg, ha időben hívjuk a vízvezeték szerelőt, gyorsan és viszonylag olcsón javítja a problémát és megelőzi a nagyobb bajt.

Szóval jó, ha az apróbb hibák megtapasztalásakor is kéznél van annak a bizonyos megbízható vízvezeték szerelőnek a telefonszáma.

+36 30 949 2052

Gebe logó

Azé, akit sürgős esetekben is hívhat. Merthogy van úgy, hogy egyik pillanatról a másikra szivárogni kezd a víz. A csőtöréssel pedig nem érdemes várni. Ilyenkor még talán arra sincs nagyon idő, hogy telefonszám után kutakodjunk. Jobb, ha be van írva vízvezeték szerelő elérhetősége a készülékünkbe és egyből tudunk neki szólni.

Ha minket hív, mi egyből a helyszínre megyünk, feltérképezzük a hibát és megpróbáljuk a modern készülékeink segítségével bontás nélkül elhárítani a problémát.

De ha nem S.O.S., egyszerűen csak sürgős a probléma elhárítása, akkor is hívjon minket bátran.
 • A csöpögő csap,
 • WC-tartályból csordogáló víz,
 • a bugyborékoló lefolyó,
 • a csöpögő szifon,
mind-mind beavatkozást igényel.

Nem kérdés tehát, a jó vízvezeték szerelő aranyat ér. Egy háztartásban rengeteg ugyanis az olyan eset, amikor szükség lehet a szolgálataira. Jó, ha ott van a telefonunkban az elérhetősége. Legyen ez önnél is így. Írja be most a számunkat:

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Gebe logó

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Bojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-01-07 06:33:32