logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Vízvezeték szerelő tippek


Hogyan találja meg

az ön számára legalkalmasabb vízvezeték szerelőt


Belegondolt már abba, hogy a vízvezeték és az ahhoz csatlakozó különféle készülékek, berendezések – bojler, mosogatógép, mosógép, fürdőkád, zuhanyzó, WC – együttesen az egyik legjelentősebb értékcsoportot képviselik a lakásában? Pedig így van. És akkor a lefolyó rendszert még nem is említettük. Már csak ezért is érdemes megfontolni, kire bízzuk ezt a jelentős értéket, ha valami meghibásodik vagy cserére szorul a rendszerben. Csakis megbízható vízvezeték szerelő jöhet számításba. Ugye egyetért.

A vízvezeték szerelő tisztában van azzal, hogy mekkora érték a lakásban a megbízhatóan működő vízvezeték rendszer

Van egy tippünk: csakis olyan vízvezeték szerelőre érdemes bízni a munkát, aki értékén kezeli ezt a jelentős értéket, és úgy is bánik vele. Ehhez pedig nagyon komoly, legalább negyven éves szakmai tapasztalat szükséges. Mint amit mi is fel tudunk mutatni. És a szakmai tapasztalat alatt nem csak azt kell érteni, hogy meg tudjuk állapítani a vízvezeték hibáját, még csak nem is azt, hogy ismerjük a hibaelhárítás minden fortélyát, hanem például azt is, hogy „történelmi távlatokkal rendelkezünk”.

Nem nagy szavak ezek, könnyű belátni, ha alaposabban kifejtjük, mit is kell ezalatt érteni.

Negyven év nagy idő, és nem csak egy ember, hanem a vízvezetékek és a különféle, ahhoz tartozó berendezések életében is. Ezt a múltat pedig ismerni kell. A tapasztalt vízszerelő már az ügyfél hívásakor tudja például, hogy hol lakik a telefonáló Budapest vagy Pest megye területén, melyik időszakban készült a lakás, a ház, ahonnan hívják, és mire számíthat a vízvezeték korából adódó problémákat illetően. De ugyanígy tisztában van azzal is, hogy az adott készülék – mondjuk a WC-lefolyó vagy a mosógép – esetében milyen hibák szoktak előfordulni. Ehhez pedig nagy-nagy tapasztalat kell. A meghibásodásból aztán nagy valószínűséggel lehet következtetni a hiba elhárításának a módjára is. Kifejezetten előny például, ha a vízszerelő járt, dolgozott már az adott háztömb egy másik lakásában, ahová hasonló probléma miatt hívták. Lehet, hogy nem is olyan régen. Könnyebb így felmérni a helyzetet, egyszerűbb megoldást találni a problémára. Ebben segít a negyven éves szakmai múlt.

A felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező vízvezeték szerelőben azért is megbízhat, mert – ahogy már jeleztük – értékén kezeli a rá bízott vezetékrendszert és annak minden elemét. Nem fogja azt szorgalmazni, hogy cseréljék ki a bojlert, ha az javítható. A villanybojlerre nem mondja ki a halálos ítéletet, ha a készülék vízkőtelenítés vagy anódcsere révén, netán a szokásos éves karbantartással megjavítható.

Nem csak egy új készülék beszerzése, hanem annak precíz és szakszerű beszerelése is növeli a lakás értékét.

És persze tisztában van azzal is, hogy értéket hoz létre, pontosabban tovább növeli a lakás, a családi ház értékét, amikor egy új készüléket szerel be. Legyen az gáz- vagy villanybojler bekötése, mosogatógép vagy mosógép üzembe helyezése, új WC-tartály vagy WC-csésze, esetleg darálós WC beszerelése, fürdőkád vagy zuhanyzótálca beépítése, netán vízóra csere, vízóra szerelés – amit egyébként teljes körű ügyintézéssel együtt vállal –, sőt, locsoló vagy mellékvízóra szerelése, cseréje. Ezek mind-mind értékteremtő, értéknövelő beruházások, amikre a tulajdonos esetenként jelentős összeget áldozott, tehát a beszerelésük precíz, megbízható munkát igényel. Amihez ugyancsak nélkülözhetetlen a negyven évi szakmai tapasztalat.

Gondoljon bele! Ugye nem szeretné, hogy idő előtt gondja legyen a felsorolt készülékek, berendezések működtetésével… Nincs annál nagyobb bosszúság, mint amikor együtt örvendezik a család az új fürdőkádnak, de szomorúan azt kell tapasztalniuk, hogy nem az elvárható módon folyik le a kádból a fürdővíz. Vagy: remekül mosogat az új mosogatógép, ám a lefolyónál csöpög a víz, mert a szerelők valamit rosszul illesztettek össze a csatlakozásnál. Sorolhatnánk a hasonló példákat, éppen a negyven éves szakmai tapasztalat okán.

Ez lehetne a második tippünk. Olyan vízszerelőt hívjon, aki pontosan tudja, milyen állapotban van a lakásban a vízvezeték vagy a lefolyó rendszer, s még mielőtt hozzáfogna az újonnan beszerzett készülék vagy berendezés be-, illetve felszereléséhez, tájékozódik az esetleges problémákról is. És ezt megbeszéli a tulajdonosokkal, hogy ne érje őket meglepetés, ezáltal megkímélje a családot a későbbi bosszúságoktól.

Ha pedig mindent rendben talál és működésbe állítja az új készüléket, írásos garanciát is vállal a munkájára.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052

Ha ezt a telefonszámot tárcsázza, egy tapasztalt vízvezeték szerelő mestert fog találni a hívott készüléknél
És mi lehetne a harmadik tippünk? Gondolkodjon el, mielőtt kiválaszt a netről egy telefonszámot, hogy vajon tényleg a legalkalmasabb szakember készülékét hívta-e.

Ha ezt (+36 30 949 2052) a telefonszámot tárcsázza Budapestről vagy Pest megye bármelyik településéről, biztos lehet abban, hogy a megfelelő szaki veszi fel a készüléket. És attól sem kell tartania, hogy ez a telefonszám ki van kapcsolva. Állandóan elérhető, ami azt jelenti a megrendelő számára: nem egy diszpécser szolgálattal beszél. Nem kell bosszankodnia amiatt, hogy hosszan várakoztatják, közben kellemes vagy éppen az ön számára kellemetlen zene őrli az idegeit, és percekig senki nem szól bele a telefonba. És még valami: bármelyik napszakban és akár hétvégeken, vasárnap is él ez a telefonszám. Az ön vízszerelőjének a telefonszáma, amit aztán érdemes is elmentenie a saját készülékébe. Bár, ha ezt a számot hívja, biztos lehet abban is, hogy ritkábban kell majd elővennie hibaelhárítás megrendelése miatt. Így kevesebb lesz a bosszankodás is.

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.
Gebe logóKérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2018-12-07 11:59:28