logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Nem csak bojler szerelés


A bojler szerelő nem csak bojler szerelését vállalja

Hivatalosan a bojler egy olyan, melegvíz előállítására alkalmas berendezés, ami a vizet is tárolja. Ezt talán mindenki tudja. Mégis sokan az átfolyós, klasszikus vízmelegítőket is bojlernek hívják. Ezért ha valaki felhív minket, hogy bojler szerelőre van szüksége, először azt kérdezzük: átfolyós vízmelegítővel vagy tárolós bojlerrel van gond. Nem mintha egyik vagy a másik szerelését ne vállalnánk. De nekünk sem mindegy, hogy milyen szerelésre készüljünk. Szóval a bojler szerelő valójában vízmelegítő szerelő is. Legalábbis mi mindkettő szervizelésével, cseréjével foglalkozunk. Ráadásul az sem okoz gondot, hogy gáz vagy villanyüzemű az adott berendezés. Egyébként a fő probléma amúgy is szinte azonos. A vízkő az, ami a legtöbb esetben a galibát okozza. A melegvíz tárolásakor ugyanis könnyen képződik vízkő. Függetlenül attól, hogy villany vagy gázos a bojler. Kis vagy nagy méretű. Hajdú villanybojler javítás

Mi vállaljuk a bojler vízkőtelenítését (is)

De akkor is nyugodtan keress minket, ha a javítás helyett inkább újat szereltetnél. Bár mi ritkán mondjuk egy bojlerre, hogy már nem lehet megszerelni. A régi készülékek ugyanis általában úgy vannak kialakítva, hogy az alkatrészek könnyedén pótolhatók. Ettől függetlenül nem szeretnénk lebeszélni senkit sem arról, hogy korszerűbb bojlert szereltessen. Mi segítünk ebben is.

Illetve ha szükséges, még az ideális bojler kiválasztásában is kérheted a tanácsunkat.

Egyébként, ha valaki megkérdezi, milyen bojlert ajánlunk, mi legtöbbször a Hajdu villanybojlert fogunk javasoljuk. Nem véletlenül.

Szóval ránk nem csak az új készülék beüzemelésében számíthatsz.

Egészen konkrétan vállaljuk:
  • a megfelelő villanybojler kiválasztását
  • az új villanybojler házhoz szállítását
  • a régi villanybojler leszerelését
  • az új berendezés felszerelését
  • a bojler beüzemelését
  • az elektromos csatlakozás bekötését
  • a vízoldali flexicső bekötését
  • igény szerint a régi bojler elszállítását
Tanácsos ez utóbbival is számolni, hiszen a villanybojler elektronikai hulladéknak minősül.

Érdemes tehát minket hívni, hiszen meglehetősen komplex szolgáltatást nyújtunk. És rendkívül rugalmasak vagyunk. Hiszen minket akár hétvégén is hívhatsz, ráadásul nem csak Budapestről. Egész Pest megyében vállalunk bojler szerelést. Hívj minket: Gebe László +36 30 949 2052 Hajdú villanybojler szerelés

Ahhoz viszont, hogy minden gördülékenyen menjen, a bojler szerelőnek pár dolgot még a kiszállás előtt jó tudni.

Például azt, hogy mekkora a régi bojler űrtartalma. Ezt az adatot a berendezés alján, a hideg-, melegvizes bekötés környékén található táblán találod meg. Ha megvan a kis lapocska, ilyesmit kell látnod: Hajdu Z 80 EK-1 vagy Hajdu Z 120 E. Előbbi 80 literes, utóbbi 120 literes. Fontos továbbá tudnunk, hogy a bojler mennyire hozzáférhető. Ha ugyanis takarásban van, a szerelés nehézkes, az több időt vesz igénybe. Ebből adódóan a csere is költségesebb. Nem árt, ha előre készítünk egy fotót a bojlerről és elküldjük azt a bojler szerelőnek mielőtt megrendelnénk a szolgáltatást. Így senkit nem ér meglepetés.

Végül még egy dolog. Az sem mindegy, hogy hol van szükség a munkálatainkra. Budapesten, a budai kerületekben ugyanis nyomáscsökkentő beépítésére is szükség van. Jobb ezzel is készülni.

És ha már fent szóba hoztuk a Hajdu bojlereket, meg kell említenünk, hogy nem csak egy-egy típus cseréjét vállaljuk - mint egyes bojler szerelők... Nálunk nem okoz gondot, ha Hajdu Auquastic ERP 30, 50, 80, 100, 120, 150 vagy 200 literes változatáról van szó. Vagy esetleg a Hajdu Z ERP sorozat 30, 50, 80, 100, 120, 150, 200 literes típusáról. Csak hogy két népszerűbb sorozatot említsünk. Villanybojler cseréje
Villanybojler

De miért emlegetjük annyit a Hajdu villanybojlereket?

Részben mert hazai gyártmányról van szó. Könnyen beszerezhető hozzá alkatrész, energiatakarékos, jó szervizhátterű. Mindezek mellett az ára sem megfizethetetlen.

És nem csak a nagy készülékekre igaz ez...

Térjünk át a kisebb méretű mini bojlerekre. Hiszen a bojler szerelő nem csak 100-200 literes bojlerek szervizelésével és cseréjével foglalkozik. A kicsik szerelését, cseréjét is vállalja.

Amikből természetesen szintén bátran ajánljuk a Hajdu készülékeket. Mondjuk a Hajdu FT 5, Hajdu FT 10, Hajdu FTA 5, Hajdu FTA 10 szabad kifolyású, felső elhelyezésű vízmelegítőket. Ezek mivel 5-10 literes tartállyal rendelkeznek, mosdó vagy mosogató fölé helyezhetők, és még csapteleppel is rendelkeznek.

De a zárt rendszerűek is legalább ennyire jók. A Hajdu ZF 10 vagy a Hajdu ZA 10 különösen jó választás. Ezekhez bármilyen csaptelep csatlakoztatható. Mosdó és mosogató fölé ezek is könnyedén szereltethetők.

Mi természetesen ezek cseréjét is vállaljuk. Gebe László +36 30 949 2052

De hova kerülnek ilyen bojlerek? Pontosabban: hova ajánlott elhelyezni mondjuk a Hajdu 5-10 literes készülékeit?

Leginkább olyan helyiségbe ideálisak, ahol nincs szükség azonnal nagy mennyiségű melegvízre. Irodaházak, óvodák, iskolák mosdóiba kiváló választás. Legyen alsó vagy felső elhelyezésű. Különösebb energiaveszteség ugyanis egyik verziónál sincs. Hiszen a bojler mindkét esetben rendkívül közel található a vízvételi lehetőséghez. A Hajdu FTA 10-et kifejezetten javasoljuk. Gyorsan felfűtik a vizet, kicsi a helyigényük… Csak ajánlani tudjuk. Akárcsak a Za 10-et és ZF 10-et. Ezek palástja ugyanis már nem műanyagból, hanem acélból készül. Így jobban bírják a nyomást. Ezzel persze nem azt mondjuk, hogy a többi bojler nem biztonságos, hiszen biztonsági szelep azokon is van. Csak azt, hogy a ZA és a ZF korszerűbb kivitelnek számítanak. Bojler szerelés

No, de térjünk át egy másik fontos kérdésre is. Mennyibe kerül manapság egy számunkra ideális villanybojler? Természetesen ebben is tud tanácsot adni a bojler szerelő.

Most persze nem fogunk konkrét árakat írni. Inkább csak iránymutatást. Vagyis azt, hogy a vásárláskor a márka, az űrtartalom, a gyártmány, az alkatrész beszerezhetősége és a beszerelés költsége tekintetében érdemes vizsgálni a készüléket.

Ha ezt megtesszük, valószínűleg a Hajdu lesz a befutó. Persze azért jobb minden esetben szakértő véleményét is kikérni és minden körülményt megvizsgálva együtt dönteni.

Budapesten, Pest megyében keress minket! Bojler szerelésben és beüzemelésben is számíthatsz ránk.


Gebe Kft. gyors szolgálat:

+36 30 949 2052


Gebe logó
Hívható hétfőtől vasárnapig 7 és 20 óra között.
Ünnepnapokon is!

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Villanybojler
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-11-19 11:28:05