logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Vízvezeték szerelő kelléktára


a magas szintű tudás

A tapasztalt vízvezeték szerelő egyik legfontosabb ismérve a magas szintű tudás.

A tapasztalt vízvezeték szerelő kellék tárát nem csak a jól megválasztott szerszámok alkotják. Sőt. Jó szerszámokat bárki beszerezhet, a költségek sem eget rengetőek. És ezekkel a szerszámokkal már hozzá is lehet fogni a vízvezeték szereléséhez. Akár házilag is. No, de tudás nélkül? Tudás nélkül aligha. Hát ez az egyik legfontosabb ismérve a tapasztalt vízvezeték szerelőnek. A tudás. Az a tudás, amit nem lehet egyik napról a másikra megszerezni. És az a tudás, amit még a legdrágább szerszám se képes helyettesíteni.

A tapasztalt vízvezeték szerelő tudja: akkor lesz elégedett az ügyfél, ha gyors, pontos és olcsó munkát kap.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy mitől lesz elégedett az ügyfél, aki vízvezeték szerelőt hív a lakásába, az otthonába. Talán nem tévedünk, ha ezt három szóval határozzuk meg: ha gyors, pontos és olcsó munkát kap.

Persze minden relatív. Mi számít például gyors munkának? A gyorsaságot azzal (is) szokták mérni, hogy a hívás után mennyi idő alatt ér ki a mester a munka helyszínére. Budapesten, Pest megyében különösen is nagy jelentősége van annak, hogy a vízszerelő hány óra múlva ér az ügyfél lakására. Nyilván az a mester nyeri meg ezt a gyorsasági versenyt, aki átlagon felüli helyismerettel rendelkezik. No, és kinek van ilyen komoly helyismerete? Hát ugye, hogy a negyven éve a szakmában dolgozó tapasztalt vízvezeték szerelő az, akiről szó van. Nem véletlenül, hiszen ez a mester annyi lakásban járt már az évtizedek alatt, hogy pontosan tudja, hogyan, merre autózva éri el a leggyorsabban a megadott helyszínt. Ez is egyfajta tudás, a sok-sok éves tapasztalatból származó tudás.

Nézzük a munka elvégzésének gyorsaságát! Az ügyfelek egy része persze soha sem elégedett a vízszerelő gyorsaságával, mert mindenki azt szeretné, ha a lehető legrövidebb idő alatt történne meg mondjuk a villanybojler, a bojler, a WC-tartály bekötése, javítása, a csaptelep cseréje, szerelése, a lefolyó tisztítása, az esedékes vízkőtelenítés vagy vízkőmentesítés, vagy például az anódcsere. De említhetnénk a mosógép vagy a mosogatógép bekötését, beszerelését, illetve az ilyen és ezekhez hasonló készülékek beüzemelését. Ide sorolhatnánk az éves karbantartások elvégzését is. Szóval ezeket a munkákat el lehet ugyan gyorsan is végezni, ahogy azt az ügyfél szeretné, de azért tegyük hozzá: a végeredmény szempontjából nem a gyorsaság a legfontosabb. Hanem a pontosság és a megbízhatóság. Ami a tapasztalt vízvezeték szerelőtől el is várható. És mi még? Hogy garanciát vállaljon a munkájára. Ez nálunk természetes. Vízszerelő Pest megye

A tapasztalt vízvezeték szerelő célja, hogy az ügyfél reális árajánlatot kapjon, és az ne térjen el a végső ártól.
Konyha


Az ügyfél elégedettségének ismérvei között harmadikként említettük az olcsó munkát, holott sokan ezt tennék az első helyre. Nem véletlenül, hogy árajánlat nélkül ma már hozzá se lehet állni még a legkisebb szerelésnek se. És a viták egyik leggyakoribb forrása éppen az lehet, ha a végső ár jelentősen eltér az ajánlati ártól.

Nem úgy a tapasztalt vízszerelő esetében. Mert mire is jó a több évtizedes tapasztalat? Arra például, hogy a mester szinte ránézésre meg tudja becsülni, mennyibe fog kerülni mondjuk a csaptelep szerelése, a mosógép vagy a mosogatógép bekötése, beüzemelése – vagy ha kicsit távolabb megyünk a vízszereléstől, akkor például a dugulás elhárítása, a gázkészülékek, netán a fűtésrendszer szerelése, javítása. Mert a tapasztalt vízvezeték szerelő ezeken a területeken is nagy biztonsággal végez munkát Budapesten és Pest megyében. Szóval legyen az bármilyen jellegű megbízás, az ügyfél reális árajánlatot fog kapni, és az aligha tér el a tényleges ártól.

Kivételek persze mindig vannak, hiszen előre nem látható költségek – különösen a régebbi vízvezetékek és csatornák esetében – előfordulhatnak. Ám a tapasztalt vízszerelő még az ilyen esetekre is felkészült, hiszen nagy biztonsággal képes felmérni a különféle helyzeteket.

Van egy pont, ahol találkozik az ügyfél és a tapasztalt vízvezeték szerelő elvárása.

Egy biztos: a tapasztalt vízszerelő nem hogy drágább, hanem inkább olcsóbb munkát fog végezni, mint a szakmában kevéssé jártas szakik. Ennek is nagyon egyszerű a magyarázata. Nem engedheti meg magának, hogy drágán dolgozzon, mert akkor nem fogják újra hívni, ha valami elromlik a lakásban. És ha négy évtizeden át képes volt megmaradni ebben a nem éppen könnyű szakmában, az bizony azt jelenti, hogy árban is elfogadható volt az ügyfelek számára. Mivel pedig elfogadták, egyre többen hívták, azaz volt is mindig munkája. Ahogy manapság is van.

Mert pontosan tudja, hogy mitől lesz elégedett az ügyfél, aki vízvezeték szerelőt hív a lakásába. Attól, ha gyors, pontos és olcsó munkát kap. Itt, ezen a ponton találkozik az ügyfél és a tapasztalt vízvezeték szerelő elvárása. A szakember olyan munkát ad ki a kezéből, amilyenre az ügyfél vágyakozik. És akkor mind a ketten elégedettek lesznek. Hosszú távon is. Ilyen egyszerű.

Csepeg a csap? Eldugult a lefolyó? Nem működik a fűtés? Új bojlert vagy mosogatógépet kell bekötni? Mindegy, hogy mi a munka. Hiszen a szakember mögött ott van a negyvenévi tapasztalat. Amibe az is belefér, hogy rövid határidővel, akár ünnepnapokon is, ráadásul írásos garanciával végezze el a munkát. Hát ezért érdemes ezt a telefonszámot hívnia Budapesten és Pest megyében.
Vízvezeték szerelés Budapest


Gebe Kft. gyors szolgálat:

+36 30 949 2052


Gebe logó
Hívható hétfőtől vasárnapig 7 és 20 óra között.
Ünnepnapokon is!

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Konyha
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-01-09 11:13:09