logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Tapasztalat és garancia


Vízvezeték szerelés Budapesten és Pest megyében

– tapasztalat és garancia egy helyen

A világ egyik legkönnyebb dolga a vízvezeték szerelés – gondolják sokan. A munka egyszerűségét laikus megközelítéssel az adja, hogy a vízvezeték - s tegyük hozzá, a lefolyó - egy igen jól áttekinthető rendszer, aminek lényegében két vége van. A kettő között alig-alig akad teendő – vélekednek egyesek, már amennyiben már meglévő rendszerről beszélünk. Ha pedig csöpög a csap vagy eltömődött a WC lefolyó, néhány mozdulattal ezeken a problémákon is felül tud kerekedni egy tapasztalt vízszerelő. Érdekes ez a megközelítés, azt azért tegyük hozzá. Vízvezeték szerelés Budapesten - Van, akit csak egy dolog érdekel: megcsinálni az aktuális munkát, aztán, viszlát!

A helyzet persze korántsem ilyen egyszerű. Világítsuk meg mindezt azzal, mit is jelent például egy fürdőszoba felújítás, illetve ezzel együtt a vízszerelés a lakásnak ebben az igen csak fontos helyiségében.

Tudni kell először is – és erre vonatkozóan a negyven éve a szakmában dolgozó vízszerelő eléggé pontos, következésképpen megbízható információkkal rendelkezik -, hogy milyen régi a lakásban a vízvezeték és a lefolyó. Egyáltalán nem mindegy ugyanis a „láthatatlan” csövek állapota. Találkozott már olyan vízvezeték szerelővel, aki minden gond nélkül kicserélte a régi WC csészét és beszerelte az újat, majd pár hét múlva újra szerelő után kellett nézni, mert nem folyt le a WC tartalma? Vagy nem jutott elég víz a tartályból az öblítéshez, és egymás után legkevesebb háromszor le kellett nyomni a gombot, hogy megfelelő vízmennyiség távozzon a tartályból?

Bosszantó dolgok ezek, és a bajok oka oda vezethető vissza, hogy a vízszerelőt csak egy dolog érdekelte: megcsinálni az éppen aktuális munkát, aztán, viszlát!

Az ön vízvezeték szerelője ezzel szemben az a szakember, aki alaposan végigveszi, mivel is jár, ha a fürdőszoba felújítás során megbontja a régi rendszert – akár úgy is, hogy csupán egy új WC tartályt vagy WC csészét helyez üzembe. Mert egy régi, egyébként működőképes rendszer is felmondhatja a szolgálatot, ha nem az abba beilleszthető elemmel próbálják meg kiegészíteni, korszerűsíteni. Vagy ha szivárgás, netán dugulás van a rendszerben.

Az a jó, ha a vízvezeték szerelő nem csak a rendszer két végére figyel, hanem mindarra, ami a kettő között van.

És itt álljunk meg egy szóra! Volt már önnek olyan tapasztalata, hogy az ismerőse lakásában sokkal, kevesebb vízzel is eredményes a WC öblítése, mint a saját otthonában? Ha igen, akkor okkal gyanakodhat arra: rosszul van beállítva az ön tartályában az öblítő víz mennyisége. Ennek pedig az a következménye, hogy minden egyes öblítéskor a kelleténél több vizet használ, azaz végső soron többet fizet az elhasznált víz arányában. Ki a hibás ezért? Hát az a vízszerelő, aki rosszul állította be az öblítő víz mennyiségét.

A tapasztalt szaki erre is figyel, úgyhogy érdemes olyan vízszerelőt megbízni az ilyen munkával, aki negyven éve műveli ezt a szakmát Budapesten és Pest megyében. (LINK)

Vízvezeték szerelés Budapesten - Hívjon minket!

Gebe László: +36 30 949 2052


Visszatérve a vízvezeték és a lefolyó rendszer hibáira: az a jó, ha a vízvezeték szerelő nem csak a rendszer két végére figyel, hanem mindarra, ami a kettő között van. Ha a vízvezetéket nézzük, akkor annak egy egyik végén ott van a vízóra, ami egy igen érzékeny része a rendszernek. És nem csak műszakilag, hanem költség szempontjából is. Ha csöpög a víz a vízóra környékén, az bizony súlyos ezrekbe, tízezrekbe is kerülhet, ha a hibát hosszú időn át nem vesszük észre. Tanácsos tehát erre is odafigyelni. A hiba szerencsés esetben vízóra szereléssel, súlyosabb problémánál vízóra cserével oldható meg, amit gond nélkül el tudunk végezni Budapesten, Pest megyében.
A csőtörés műszeres bemérése, majd javítása, a csőrepedés javítása bontás nélkül nálunk mindennapos.

Bővebb információért kérjük, forduljon vízóra szerelő kollégánkhoz, Gebe Lászlóhoz, a következő telefonszámon: 06 30 949-2052

A víz persze nem csak a rendszer bemeneti végénél szivároghat el, hanem szinte bárhol, ahol a vezeték fut: a talajban, a falban vagy a padozatban. Az ilyen szivárgások sokáig, akár hónapokig is rejtve maradnak. Gyanakvásra legfeljebb az adhat okot, ha a vízóra a szokásosnál nagyobb fogyasztást mutat. Bár mostanában csak félévente olvassák le a vízóra állását, tehát nem biztos, hogy ezzel hamarabb felfedezzük a probléma létezését. A fal, a padozat vagy a talaj vizesedése lehet még árulkodó jel, de ezt se mindenki fedezi fel időben. Úgyhogy derült égből villámcsapásként élik meg sokan, hogy szivárog a rendszerből a víz.

Mit lehet tenni? Vízszerelőt kell hívni. Olyan szakembert, aki egyrészt ismeri a vízvezeték rendszert, mert sokat járt az adott környéken az elmúlt négy évtized során, másrészt rendelkezik olyan műszerekkel és eszközökkel, amikkel, nagy pontossággal be tudja mérni a szivárgás helyét. A csőtörés műszeres bemérése, majd javítása, a csőrepedés javítása bontás nélkül nálunk lehetséges. És itt legyen a hangsúly azon, hogy bontás nélkül. Hiszen a lakás tulajdonosának legnagyobb félelme – érthetően – mindig az, hogy kell-e bontani csőrepedés vagy csőtörés esetén. Nem feltétlenül kell. És akkor se, ha a lefolyóban van a probléma. A dugulás elhárítása is a mindennapos feladataink közé tartozik.

És ami még nagyon fontos: a munkáink minőségére nem csak a 40 éves szakmai tapasztalat a garancia, hanem azokra mindig írásos garanciát is vállalunk. Legyen szó fürdőszoba felújításról, csőrepedés javításáról vagy vízóra cseréről. De kérhet tőlünk garanciával gázkészülék javítást és fűtésszerelést is Budapesten, illetve Pest megyében. Hívja ezt a telefonszámot!

Gebe László:

+36 30 949 2052


Hívható hétfőtől vasárnapig reggel 8-tól.
Ünnepnapokon is!

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2022-06-06 10:27:15