logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

Vízvezeték szerelőt keres?


Hány év munkatapasztalattal rendelkezik?

Ha tehát jó vízvezeték szerelőt szeretne, egy kérdést tegyen fel a telefonban: “Hány év munkatapasztalattal rendelkezik?”

Minket is hívnak fel ezzel a kérdéssel. Mi erre magabiztosan válaszolunk. Büszkék vagyunk ugyanis arra, hogy mi már negyven éve foglalkozunk vízvezeték szereléssel. Ami garancia arra, hogy gyorsan és jó minőségben végezzük el a munkát. Mondhatni, mi már a víz hangjából tudjuk, hol lehet a baj és az miként javítható. Legyen szó új vagy régi készülékről. A több évtizedes tapasztalatnak hála a régi berendezések javításában is jártasak vagyunk. Ami talán azért is lényeges, mert mi a hiba feltérképezése után ritkán mondjuk azt, hogy cserélni kell a készüléket. Még a legrégebbi berendezéseknek is adunk legalább egy esélyt. Részben a szakma és a készülékek iránti tisztelet miatt, másrészt mert tudjuk, hogy az öreg berendezés érték. Illetve a javítás sokkal kevesebbe kerül az ügyfélnek, mint a csere. Vagyis a tapasztalt vízvezeték szerelő még spórol is.

Persze nem minden áron javítunk mi sem. Mérlegeljük, hogy rövid és hosszú távon melyik konstrukcióval jön ki a legjobban az ügyfél. Vízvezeték szerelés Budapest

De nem csak a szakszerű munka terén jön jól, ha egy vízvezeték szerelő tapasztalt. Az S.O.S. feladatoknál a kiszállás gyorsaságánál is számít. Legalábbis mi azt gondoljuk: nem árt, ha a szakinak a fejében van a város térképe. Pontosabban a megyéé. Merthogy mi nem csak Budapesten, hanem egész Pest megyében vállalunk kiszállást.

Természetesen sürgősségi vízvezeték szerelést is. Minket akár hétvégén is hívhat. Igyekezni fogunk, hogy az S.O.S. esetekben azonnal a helyszínre tudjunk menni. Ahogy a bejegyzés elején írtuk: mi tisztában vagyunk azzal, hogy a víz nagy károkat tud okozni. Vagyis ha nincs gyors és szakszerű munka egy nagyobb probléma esetén, komoly károk is keletkezhetnek a lakásban.

És ha már az érték szóba került. Gondoljon csak bele, ha egy vízvezeték egy bojler, egy kád vagy egy WC szakszerűen van beszerelve, az mennyit növel a lakás értékén. Nem csak komfort tekintetében, anyagilag is.

Milyen munkák elvégzésében számíthat egy vízvezeték szerelő munkájára?
 • Gáz- vagy villanybojler bekötés, szervíz
 • Mosogatógép beüzemelés
 • Mosogatógép bekötése
 • Mosógép bekötés
 • Bojler szerelés
 • Villanybojler szerelés
 • WC tartály beszerelés, szervíz
 • WC csésze beszerelés
 • Darálós WC beszerelése, cseréje, szervize
 • Fürdőkád beépítés
 • Beázás javítása
 • Beázás szakértés
 • Lefolyó tisztítás
 • Zuhanytálca beépítése
 • Csaptelep csere, javítás
 • Vízóra csere
 • Vízóra szerelés
WC tartály
Ugye mennyi egység, ami önmagában is értéknek számít. Hátha még a meghibásodása következtében kárt okoz.

Sőt, ezek mind olyan rendszerek, berendezések, amik megfelelő beszerelés esetén növelik a lakás értékét. Illetve ha precíz a munka, megbízható a vízvezeték szerelő szakember, az nyugalmat is ad.

Gondoljon csak bele! Ha egy kevésbé hozzáértő szakit lát dolgozni a lakásában, nyugodtan tud aludni? Nekünk megfordulna a fejünkben: biztos minden tömítés a helyére került? Száz százalék, hogy bojlert szakszerűen kötötte be? Nem fog a kádból észrevétlenül szivárogni a víz? Vagy a mosógép nem dönt egyszer csak úgy, hogy elárasztja az egész fürdőt vízzel?

Ha tapasztalt vízvezeték szerelőt hívott ezek miatt nem kell aggódnia.

Amennyiben nyugodtan szeretne aludni, javítás, beüzemelés esetén is hívjon minket. Budapesten és egész Pest megyében vállalunk kiszállást.

A számunk: Gebe László +36 30 949 2052

WC tartály szerelés

Végül még egy dolog: a szakértő vízvezeték szerelő mer garanciát is adni a munkájára. Annak, aki biztos a tudásában és a minőségi munkára törekszik, ez nem felelőtlenség. Mi legalábbis azt gondoljuk: egy jó szakembernek kötelessége garanciát adni a munkájára.

Mi ezt tanultuk régen, így járunk el ma is. Talán ezért ajánlanak minket másoknak is és ezért tudunk negyven éve sikeresen működni Budapesten.

Hívjon minket! Ha megbízható vízvezeték szerelőt keres Budapesten, megtalálta.

Gebe Kft. gyors szolgálat:

+36 30 949 2052

Gebe logó

Hívható hétfőtől vasárnapig 7 és 20 óra között.
Ünnepnapokon is!

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.


Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

WC tartály
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-01-07 06:26:52