logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

A Geberit ideális


A Geberit ideális választás

WC tartály szerelés

Amikor valaki beépíthető WC tartályt szeretne, rendszerint csak az esztétikus megjelenés lebeg a szeme előtt. Arra ritkán gondolunk, hogy a beépített WC tartály szerelés komplikáltabb, mint a hagyományos megoldásoké. Vagyis ha nem szeretnénk nyűgöt a nyakunkba venni, bizony célszerű a minőségi termékek között nézelődni. Ajánlott olyan beépíthető WC tartályt választani, ami ritkán romlik el. Így nem kelle a WC tartály szerelése miatt rendszeresen szakembert hívni.

Milyen WC tartályt javaslunk?

Mi a Geberit mellett tesszük le a voksunkat. Ez egy olyan márka, ami gyakorlatilag egybefonódott a beépíthető WC-kkel. Sokszor fordul elő, hogy egyesek Geberit WC-t szeretnének, de nem a márkára gondolnak, hanem a beépíthető kivitelre. A Geberit tehát jó választás. Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy ha ilyen WC tartályt veszünk, soha nem lesz gond a WC-vel. Inkább csak azt, hogy kisebb az esélye annak, hogy csöpögni, csordogálni fog a víz. Vagy mondjuk nem lehet öblíteni a WC tartalmát.

A minőségi WC tartály fontos, de a szerelő szakértelme is számít.

Ha ugyanis egy kevésbé hozzáértő szaki építi be a berendezést, nagyobb lehet a meghibásodás esélye.

Szóval a Geberit WC tartály javítása, pontosabban a berendezés meghibásodása úgy kerülhető el, ha már a beszereléskor tapasztalt szakembert hívunk. Budapesten, Pest megyében keressen mondjuk minket. Geberit WC tartály javítása esetén is állunk rendelkezésre, de a beépítésben is segítünk. Geberit WC tartály javítás
Beépíthető Geberit WC tartály

Ha jelentkezik a hiba, nem érdemes várni

Akár Geberit WC tartályról van szó, akár más márkájú gépekről, minimális vízcsordogálás esetén is óriási mennyiségű lehet a pazarlás. Akár száz liter is elfolydogálhat feleslegesen. Ami már önmagában is bosszúság, hátha még a tartály javítása is komplikált. Vagy mondjuk a szaki nem ért hozzá és emiatt tart sokáig a WC tartály szerelés. És nem feltétlenül az a probléma, hogy az időnk megy mindezzel. Hanem az, hogy minél tovább tart a szerelés, annál nagyobb a WC tartály szerelésének a költsége. Ez pedig a feleslegesen elfolyt vízzel összeadódva már nem kevés kiadás.

Szóval nem lehet kérdés, hogy jó minőségű beépíthető WC-tartályt kell választani és lehetőleg szakértővel kell szereltetni. WC tartály szerelés

Ha pedig jelentkezik a probléma, olyan vízveszerelőt kell hívni, akinek nem okoz problémát a Geberit WC tartály javítása.

Milyen teendők elvégzésében számíthat ránk?

Geberit WC tartály szerelés

Ha úgy gondolja, hogy sokkal jobban mutatna a fürdőszoba úgy, ha a WC tartály el lenne rejtve, segítünk a beépítésben. De ezt ne úgy képzelje el, hogy a beépítés után csak a fal kibontásával lehet majd a tartályt szerelni. A WC tartály ugyan nem fog látszódni, de egy szerelőnyíláson bármikor javítható a WC tartály. A hozzáértőknek nem fog gondot okozni, hogy ezen keresztül javítsák meg a meghibásodott WC tartályt.

Geberit WC tartály cseréje

Van, amikor egy kevésbé megbízható beépíthető WC tartályt szeretne valaki Geberitre cserélni, és van, amikor egy régi Geberit helyett építenének be egy újabb kivitelt. Mi mindkettőben segítünk. Ez utóbbi azonban ritkább. Hiszen, ahogy azt fent már említettük, a Geberit ritkán hibásodik meg. Ha mégis elromlana, hozzáértő könnyedén javítja. Többet tudna meg a Geberit WC tartály beépítésről. Ez a korábbi bejegyzésünk érdekelheti. Geberit WC tartály beépítés

De a legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban is mutatjuk.

Ha falsík mögé építhető Geberit WC-t szeretne… Ezek érdemes tudni:
  • a tartályok tartószerkezettel rendelkeznek, így könnyűszerkezetes fallal körbeépíthetők
  • a szerelőkeret nem csak a keretet, a WC csésze rögzítésére szolgáló rögzítőket is tartalmazza
  • a tartálybelső szigetelt, így a páralecsapódás miatt nem kell aggódnia
  • ezeken a berendezéseken szabályozható a start-stop funkció
  • hosszútávon hibamentes a működésük
  • folyamatos az alkatrész utánpótlásuk

Nem csak a Geberitet, más márkákat is szívesen ajánlunk még, ha beépíthető WC tartályt szeretne:
  • a Schell beépített WC tartály,
  • a Geberit beépített WC tartály,
  • és a Grohe beépített WC tartály
azok, amiktől megbízható működést várhatunk. Legalábbis szerintünk ezekkel biztosan nem nyúl mellé. Már amennyiben a WC tartály beszerelését hozzáértőre bízza.

Ha önnek is hasonló tervei vannak, Budapesten, Pest megyében hívjon minket!

Még nem sikerült dönteni? Nézzük egy-két érvet és ellenérvet a különféle WC tartályok vonatkozásában.

Azt talán ön is tudja, hogy egy WC tartály falon kívüli és falon belüli lehet. Utóbbi manapság rendkívül divatos, de ahogy fent már jeleztük, a szerelése komplikáltabb. Viszont dizájn és helykihasználás szempontjából jóval praktikusabb. Hiszen letisztultabb lesz a WC-nk megjelenése, illetve plusz polcként is funkcionálhat a tartály köré épített fal. WC tartály javítás

Ezzel szemben a falon kívül lévő tartályok nem adnak plusz tárolófelületet és nem kifejezetten esztétikusak - persze ez ízlés kérdése. De az kétségtelen, hogy a takarításuk komplikáltabb. A szerelésük viszont egyszerűbb. Ezáltal: ha elromlana, olcsóbban javíthatók. Fontos tudni, hogy a falon kívüli kivitelek közül választhatunk alsó és felső elhelyezésű tartályokat. Előbbi a WC csészével együtt is szerelhető. Utóbbit pedig nagyjából két méteres magasságban szokás elhelyezni. Ennek a hátránya, hogy lassan töltődik újra, viszont a magasság és kis keresztmetszetű cső miatt sokkal nagyobb erővel zúdul le a víz. Így az öblítés is hatékonyabb. Vagyis a dugulás esélyes is jóval kisebb.

A külső tartályok közül azok, amik nem rendelkeznek szigeteléssel, párásodhatnak. Hátrányok továbbá, hogy hangosabbak, mint a falba szerelt változatok.

Az alsó elhelyezésű WC tartályok közül választhatunk monoblokkos megoldást. Ez annyit jelent, hogy a csésze és a tartály egy egység. Azaz a WC csésze és a tartály között a víz nem csövön keresztül áramlik. Ez a megoldás esztétikusabb. Ennek köszönhetően az ügyfelek körében is keresettebb. Ami viszont a hátrányuk, hogy ha elromlanak, a javításuk drágább. Az alkatrészek ugyanis sokba kerülnek ezekhez a kivitelekhez. Legalábbis a porcelán megoldások. Beépíthető WC tartály szerelés

Ha műanyag változatot választunk, a javítás is olcsóbb és a beszerzéskor sem kell olyan mélyen a zsebünkbe nyúlni. Sőt, ezeknek a tartálya is nagyobb átmérőjű.

A monoblokkos, alsó elhelyezésű megoldásoknál a tartály pillantok alatt újratöltődik. Kis WC-kbe ezt a megoldást nem javasoljuk. Sok helyet vesznek el ugyanis a térből, illetve a takarításuk sem egyszerű.

A megfelelő WC tartály kiválasztása tehát nem egyszerű. Nem lehet tehát hirtelen dönteni. Sokszor jobb szakértő tanácsát is kikérni. Olyan szakit keresni, aki régóta a szakmában van és gyakorlati tanácsokat is tud adni. Ha ön is ilyen vízszerelőt keres, hívjon minket.

Mi 40 éve vagyunk a szakmában. Szóval a szakszerű beszerelésben és a WC tartály szerelésben is számíthat ránk. Budapesten, Pest megyében tárcsázza a mi számunkat!

Gebe Kft. gyors szolgálat:

+36 30 949 2052

Gebe logó

Hívható hétfőtől vasárnapig 7 és 20 óra között.
Ünnepnapokon is!

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Beépíthető Geberit WC tartály
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2020-01-07 06:25:18