logó Vízvezeték szerelő
Vízszerelés gyorsan, olcsón Budapesten.

A profi vízszerelő


A tapasztalt vízvezeték szerelő

Olcsón, gyorsan dolgozik és minőségi munkát végez a tapasztalt vízvezeték szerelő

Negyven év. Nem kevés. Főleg ha egy bizonyos szakmában töltött évek száma ennyi. Gondoljon csak bele, ennyi idő alatt mennyi hibát hárít el egy vízvezeték szerelő. Ha csak naponta két címre megy ki, akkor is óriási ez a szám. Egészen konkrétan legalább 20 ezer vízvezeték szereléssel kapcsolatos munka az, amiben közreműködtünk. Igen, merthogy a mi vízvezeték szerelő cégünk negyven év tapasztalattal büszkélkedhet. Szerintünk ez nem kevés. A Gebe Kft-ről

A negyven év tapasztalat garanciát jelent arra, hogy nem végzünk félmunkát

Mi ugyanis a szakma szeretete miatt, elhivatottságból dolgozunk. Ezért jellemző talán ránk az is, hogy nem ítélünk menthetetlennek egy 30-40 éves készüléket sem. Szerintünk egy vízvezeték szerelő nem attól lesz jó szakember, hogy beüzemel egy új készüléket. Akkor szaki, a szaki, ha egy régi berendezésbe is képes életet lehelni. Ehhez viszont kell a tapasztalat. Persze nem azt mondjuk, hogy új készülék beüzemelése gyerekjáték, csupán azt: az igazi kihívás a régi rendszerek szervize.

Szóval bátran mondhatjuk: nem attól lesz valaki jó vízvezeték szerelő, hogy megveszi a jó szerszámokat és csak cserét vállal - merthogy ilyen is van. Ahhoz, hogy szakértőnek hívhassuk magunkat, kell a tapasztalat. Meg ahhoz is, hogy gyors és pontos munkát tudjunk végezni. Meg olcsót.

Mindezekkel persze nem azt szeretnénk mondani, hogy fiatalra ne bízzuk a munkát. Csupán azt, ha biztosra menne és gyors munkát szeretne, jobb választás az öreg szaki.

Merül fel a kérdés: Hogyan lesz akkor egy fiatalból jó szakember? Úgy ha hosszú évekig egy mester mellett dolgozik. Az öreg vízvezeték szerelő átadja neki a 40 év tapasztalatot. Mi is így dolgozunk. Amit lehet megtanítunk az utánpótlásnak. Szerencsére nekünk van mit átadni. A négy évtized, az a bizonyos 20 ezer eset komoly mennyiségű “tananyagot” teremtett.

A minőség persze csak egy dolog. Nyilván ez a legfontosabb, de egy ügyfél manapság azért egyfajta gyorsaságot is elvár. Joggal.
Mosogatógép

Mitől lesz gyorsabb a javítás, a beüzemelés vagy a karbantartás, ha egy tapasztalt vízvezeték szerelő végzi a munkát?

Először is attól, hogy az, aki évtizedek óta ugyanazon a környéken dolgozik, ismeri a legrövidebb utakat. Mi a negyven évet Budapesten, Pest megyében dolgoztuk végig, szóval a város, a megye térképe a fejünkben van. Így rendkívül rövid idő alatt kiérünk a címre. Ezért merünk S.O.S. vízvezeték szerelést is vállalni.

Nyilván az, hogy hamar kiérünk a címre, nem garancia a gyors munkavégzésre. Az viszont már igen, hogy a sokat látott vízvezeték szerelő a vízmelegítő, a lefolyó hangjából tudja, mi a baj. Vagyis egyből neki is tud látni a munkának. Nem kell találgatni a hiba okát illetően. Egyszerűen szerszámot ragad és egyből beleveti magát a munkába. Szerencsére mi azt is tudjuk, hogy melyik kerületben milyen problémák előfordulása a jellemző. A vízkeménység, az elhelyezkedés sok mindent befolyásol. Szóval nekünk már akkor van sejtésünk a hiba forrását illetően, amikor még csak a címre tartunk. És az esetek többségében be is igazolódik a sejtés. Persze mindehhez az is kell, hogy már a hiba bejelentésekor is tudjuk, mit kell kérdezni. Pár rövid mondatból mi már tudni fogjuk, milyen szerszámokkal készüljünk.

És itt érkeztünk el egy nagyon fontos dologhoz. Attól még, hogy negyven év a szakmában egy szakember, a szerszámok egyáltalán nem idősek. A tapasztalt szakik ugyanis azt is tudják, hogy hiába a tudás, ha nincs jó szerszám. A kettő kéz a kézben együtt jár. Mi ebből nem engedünk. Szóval ha már gyorsaság: jó szerszám nélkül valószínűleg csak jóval lassabban lehetne elhárítani egy hibát. Beépített WC tartály javítása

Legyen a munka:
 • villanybojler javítás
 • bojler szerelés
 • WC tartály bekötés
 • WC tartály javítás
 • WC tartály szerelés
 • geberit WC tartály javítása
 • csaptelep csere
 • csaptelep szerelése,
 • lefolyó tisztítás,
 • vízkőtelenítés vagy vízkőmentesítés,
 • esetleg anódcsere
szükség van a szaktudás, a sok évnyi tapasztalat mellett a jó szerszámra is.

De kiemelhetnék beüzemelési munkákat is. Úgy mint
 • mosógép bekötés
 • mosogatógép bekötését.
Mosogatógép bekötés

Vagy a karbantartási feladatok.

Gyorsan és precízen csak jó szerszámmal, szaktudással lehet dolgozni. Bár hozzá kell tennünk, hogy a kapkodás egyáltalán nem szeretjük. Szóval ha a minőségi munka és a gyors munkavégzés között kell választani, mi inkább az előbbit választjuk. Nyilván a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. De azért a nem lehet kérdés, hogy kapkodva nehéz olyan munkát végezni, amiért garanciát is lehet vállalni.

És ez megint egy fontos dolog. Mi garanciát is adunk a munkára. Pontosabban mi merünk garanciát adni a munkánkra. A negyven évnyi tapasztalat birtokában vagyunk annyira biztosak az általunk elvégzett munka minőségét illetően, hogy ez nem jelent problémát.

Merül fel a kérdés: Mindezt mennyiért vállalja egy vízvezeték szerelő?

Lehet ilyen szolgáltatás olcsó? Tudjuk, hogy az ideális felállás, ha egy vízvezeték szerelő gyorsan a helyszínre megy, hamar precízen elvégzi a munkát, garanciát ad és még olcsón is dolgozik.

Lehet, de minden viszonyítás kérdése. Ha valaki kontár munkát végez, és a hiba pár hét múlva újra jelentkezik, akkor a 100 forint is sok. Viszont ha évekre megoldja a gondunkat egy vízvezeték szerelő, akkor az 1000 forint is olcsó munka.

Mi egyébként mielőtt nekilátunk a munkának, pontos ajánlatot adunk. Így nem lesz meglepetés a végösszeg az ügyfélnek. És erre is a negyven év tapasztalat miatt tudunk vállalkozni. Egy, szakmában kevésbé jártas szakember, aki csak találgat a javítás megfelelő módszerét illetően, könnyen mellényúl az árazásban. Ezért van az, hogy menet közben egyre csak megy fel olcsónak tűnő kiindulási összeg. Mi az elején megmondjuk, mire számíthat az ügyfél. A tapasztalt vízvezeték szerelő hamar mondja a pontos árat.
Fő tevékenységek

Szóval nem kérdés: a tapasztalt vízvezeték szerelő tudja, hogy mitől lesz elégedett az ügyfél. Ha ön sem szeretne csalódni, hívjon minket. Jó áron, gyorsan és minőségi munkát végzünk. Ráadásul nem csak Budapesten, egész Pest megyében vállalunk kiszállást. Vízszerelés Budapest

A Gebe Kft. munkatársai olcsón, gyorsan és írásos garanciával végzik a vízrendszerek és készülékek szerelését, javítását és duguláselhárítását.

Gebe Kft. : +36 30 949 2052


Még hétvégén, ünnepnapokon is kereshet minket.
Gebe logó

Kérje személyre szabott árajánlatunkat: Árajánlat

További hasznos információk: Gebemester

Mosogatógép
Gebe logó

Szerző: w3gebemester

Közzétéve: 2019-12-13 06:13:41